Taller de postres nadalenques

Dimecres, 10 d’octubre de 2012
Nova proposta culinària del Casal de Joves 10/10/2012. El Casal de Joves ha culminat unes jornades dedicades als tallers culinaris amb el de postres nadalenques que es va fer dimarts 9 d’octubre a les instal·lacions de COC (càtering i menjar per emportar). Amb anterioritat es van fer els tallers d’aperitius nadalencs i de sushi.

En aquest taller hi van participar nou dones i un home, d’entre 24 i 44 anys. Aquests alumnes van aprendre a fer: compota de Nadal, tronc de Nadal, mousse de torró i “mantecados”.

El taller va servir per aportar noves propostes de cara a les festes de Nadal per sorprendre els convidats amb unes postres d’elaboració pròpia a les quals sempre es pot donar un toc personal. En el taller es van ensenyar les receptes bàsiques, però els alumnes les podran adaptar als seus gustos i variacions.

Com en els anteriors tallers culinaris inclosos en aquest darrer trimestre de l’Agenda Jove 2012, la valoració ha estat molt positiva.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:43