La Fira del Vi i del Cava, protagonista del cap de setmana

Dilluns, 22 de juny de 2015
Elevada participació ciutadana en els actes programats 22/06/2015. El cap de setmana va portar a Vallirana la quarta edició de la Fira del Vi i del Cava, una de les fires que aconsegueix més presència de públic i de participació als actes. Durant els tres dies, els vins i caves, la restauració local, les activitats de diferent caire i per a públics diversos... van envair l’espai firal de la rambla de la Sobirania.

Va ser espectacular la pizza de 9 metres feta per Pizza Sapri, que no va durar ni un quart d’hora a desaparèixer, i va tenir molt d’èxit la desfilada de moda en roba i complements, que va organitzar la Unió de Botiguers de Vallirana, com una de les principals novetats de la fira. Les activitats per als més menuts, la música en directe, les activitats ja més tradicionals de la fira –com el Ball de la Verema o la trobada de plaques de cava–, van obtenir també una molt bona resposta dels valliranencs i valliranenques.

Enmig de tots aquests actes: la gran carpa que donava ombra als expositors, especialment cellers de caves i vins, que van oferir l’àmplia gamma dels seus productes als visitants. I, com no podia ser d’una altra manera, l’elecció de la millor tapa de la fira, on competien els restauradors locals. El premi es va atorgar a COC Cuina per la seva tapa Crestes de botifarra negra i poma amb xarop de Mòdena.

En els propers dies podreu veure un reportatge de la fira a Vallirana TV.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 17:21