La Fira del Vi i del Cava es consolida malgrat la previsió de pluja

Dilluns, 20 de juny de 2016
Va ser de nou un èxit gràcies a la presència de la restauració, cellers de renom del territori i un programa d’activitats per a totes les edats. 20/06/2016. Malgrat la previsió de pluja, aquest cap de setmana Vallirana ha celebrat la cinquena edició de la Fira del Vi i del Cava de Vallirana. Una de les fires que compta amb més participació ciutadana, gràcies a la presència dels cellers amb més renom del territori, de la restauració local i d’un programa d’activitats per a totes les edats.
La inauguració va anar a càrrec dels tabalers de Cua de Cornellà, que van obrir la fira amb una batucada. Una percussió que, sens dubte, va allunyar el mal temps i va mantenir el cel serè durant tota la tarda.

L’ambient de la fira va ser molt bo. Famílies, parelles i grups d’amics van gaudir dels tasts de vins, del bon menjar que oferia la restauració, de la música en directe...

Una de els propostes de la Fira del Vi i del Cava va ser la ja tradicional proposta de Pizza Sapri, que va delectar a tots els presents amb una pizza de 15 metres. La van repartir gratuïtament i, com veuen, al cap de pocs minuts ja no quedava res.

Els més menuts també s’ho van passar molt bé, gràcies a la gran proposta d’activitats dirigides als nens i nenes: llits elàstics, espectacle infantil a càrrec de Koko el Pallasso, bombolles gegants de sabó i el servei de guarda infantil de la Bressola, que una vegada més va oferir tallers i manualitats temàtiques durant tot el cap de setmana.
El context de la Fira també va servir per al lliurament de premis del concurs de cartells de Sant Mateu 2016. La guanyadora va ser Natura Ferrer, seguida de Sara Flores i Eloi de la Torre.

Diumenge, la Fira va ser de nou un èxit. Va destacar el ball del vi i de la verema de Vallirana, a càrrec de la Faràndula, i el lliurament de premis a la millor tapa de la Ruta de la Tapa, que va ser per al Morro fi –amb la ventresca de bacallà amb mussolina d’all– i el premi a la millor tapa de la fira, en aquest cas, per a Cal Xavi’m –amb el pastís d’albergínia amb formatge de cabra i vinagreta de tomàquet.

En definitiva, aquest cap de setmana han continuat les activitats culturals, socials i d’oci a Vallirana, amb una Fira del Vi i del Cava que es consolida malgrat el temps, gràcies a una ciutadania amb ganes de fer poble i gaudir de les tradicions locals.

En breu podreu veure un vídeo resum a Vallirana TV.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 17:26