Cellers i restauració, a punt per a la Fira

Dijous, 14 de juny de 2012
Sessió de treball prèvia a la 1a Fira del Vi i del Cava de Vallirana 14/06/2012. Dimarts 12, els cellers expositors i la restauració local que estaran presents en la 1a Fira del Vi i del Cava de Vallirana, van mantenir una sessió de treball a les dependències de la Masia Molí de Can Batlle amb la finalitat d’arribar a acords comercials i de generar noves oportunitats de negoci.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, i del regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Turisme i Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Jordi Milà. En total van assistir a la trobada quaranta persones que representaven els cellers i la restauració local que estaran presents a la Fira els propers dies 16 i 17 de juny a la Rambla de la Sobirania.

Aquesta sessió de treball, adreçada només a professionals, tenia com a principal objectiu el d’establir relacions estratègiques entre els restaurants i bars per una banda, i els productors de vins i caves del Penedès per una altra, per tal de potenciar la presència d’aquests vins i caves en l’oferta gastronòmica del municipi i de la comarca. Es va dissenyar com un espai de trobada en la qual potencials clients i proveïdors compartien un espai comú per tal d’arribar a acords favorables per totes dues bandes, així com per compartir aspectes comuns entre els diferents expositors que es donaran cita a la Fira.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:42