Al Casal de Joves ja es cuina per al Nadal!

Divendres, 5 d’octubre de 2012
Es va fer un taller d’aperitius de Nadal 05/10/2012. El passat 2 d’octubre es va fer dins de la programació de l’Agenda Jove de la Regidoria de Joventut i a les instal·lacions de COC Cuina, el taller d’aperitius de Nadal. La proposta va comptar amb una bona resposta i encara millor valoració per part dels assistents.

En total, van prendre part en el taller deu dones d’entre 27 i 50 anys que durant dues hores van aprendre a preparar tot un seguit d’aperitius que els poden ajudar a completar un bon àpat de Nadal.

En concret, es van fer sis aperitius diferents on destacava l’aspecte visual, l’atractiu i l’originalitat, així com l’elaboració ràpida i senzilla. Els aperitius van ser: dim sum, ajoblanco, broquetes variades (llom i poma; llagostí, bacó i dàtils) amb chutney de pera, sorbet de patates amb confit de tomàquet i cruixent, paté de tonyina i bombons de pernil.

Aquesta ha estat la primera proposta gastronòmica de l’Agenda Jove en el darrer trimestre de l’any. Aquesta mateixa setmana també s’ha fet el taller de sushi, i la setmana vinent es farà el de postres nadalenques.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:43