Nit de l’Esport 2024

Divendres, 20 de setembre de 2024

Celebrada al pavelló municipal

Aquest any la Nit de l’Esport ha presentat dues grans novetats, una l’espai on s’ha celebrat, el pavelló municipal, per poder donar cabuda a tothom, i l’altra, la data, encabint la seva celebració en els actes de la Festa Major. Amb aquestes variacions es va celebrar ahir l’acte de reconeixement als millors esportistes i equips locals de la temporada.

Es va comptar amb una àmplia representació de les entitats esportives locals amb esportistes, tècnics, directius, familiars i amics, que van omplir l’aforament preparat a la pista del pavelló municipal

En un acte presidit per l’alcaldessa Eva Martínez i el regidor d’Esports Héctor Mena, es van lliurar els guardons de guanyadors i guanyadores en les diferents categories de la convocatòria, a partir de les candidatures presentades per les entitats i després del veredicte del jurat. Aquests han estat els i les premiades:

  • Laia Tutusaus, com a millor esportista femenina en esports d’equip
  • Iván Castaño, com a millor esportista masculí en esports d’equip
  • Eva Florestano, com a millor esportista femenina en esports individuals
  • Arnau Álvarez, com a millor esportista masculí en esports individuals
  • Noa Rodríguez, com a millor esportista promesa femenina
  • Carlos Campos, com a millor esportista promesa masculí
  • Femení absolut de waterpolo del CN Vallirana, com millor equip femení.
  • Juvenil A de la Penya Blaugrana Vallirana, com a millor equip masculí.
  • Judit Pujol, com a millor tècnica.

També es van lliurar reconeixements als qui van triar les entitats, als finalistes de cada categoria, i a diversos esportistes locals que l’Ajuntament ha volgut destacar, entre aquests, hi va destacar, per la seva emotivitat, el que es va donar a ASDIVA. Podeu consultar tota la llista de guardonats, reconeixements i finalistes en el pdf adjunt.

L'acte va incloure actuacions de gimnàstica per part de Tagym Vallirana en dos moments de la celebració de la Nit de l'Esport. En acabar l'acte es va oferir una copa de cava i begudes als assistents.

No hi van faltar les paraules de reconeixement i ànims a tots els i les esportistes locals presents a l’acte, per part de l’alcaldessa i del regidor d’Esports. Una representació política que també va comptar amb els regidors de l’equip de Govern Òscar Suñé, David Ferrer, Raquel García, Jordi Urrea, Maria Mateo i Inma Fernández; i dels regidors de l’oposició Albert Isidro, Gemma López i Pedro Montiel d’ERC, Jordi Roca de VET i Antonio García d’ECP.

ENHORABONA A TOTES I TOTS!!!

Podeu veure totes les fotografies a la galeria d'imatges

Darrera actualització: 20.09.2024 | 14:32