cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • S’inicien els actes del Mes de la Dona de Vallirana

S’inicien els actes del Mes de la Dona de Vallirana

Demà lectura del manifest i divendres exposició

07/03/2018. Demà, Dia Internacional de la Dona, s’inicien els actes organitzats per l’Ajuntament en la 1a edició del Mes de la Dona, amb la lectura del manifest de la diada a les 12 h del migdia davant de l’edifici de la Casa de la Vila. El segon acte de la programació serà la inauguració, divendres 9 a les 19 h, de l’exposició fotogràfica “Dones Valliranenques” a la Masia Molí de Can Batlle.

Per a la lectura del manifest es comptarà amb la presència de l’alcaldessa, Eva Martínez, diverses regidores i regidors de l’Equip de Govern i s’ha convidat també els regidors dels grups de l’oposició municipal. S’hi podrà afegir tothom qui ho vulgui.

Per la seva part, l’exposició “Dones Valliranenques” mostrarà fotografies de la dona al municipi al llarg dels anys, amb material de l’arxiu de Fotos Vives, així com aportacions d’Amics de Vallirana i l’Associació Fotogràfica de Vallirana. En el cartell de l’exposició hi surt la Mari Vives, fotògrafa del municipi durant molts anys i membre de la família Vives, que va cedir tot el seu material fotogràfic a l’Ajuntament. L’exposició romandrà oberta fins a l’1 d’abril.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem