Èxit de participació i resultats en la 5a Duatló de Muntanya

Dimarts, 19 de gener de 2010 a les 00:00
Diumenge es va celebrar la cinquena Duatló de Muntanya de Vallirana. Una prova puntuable per al Circuit Català de Duatló de Muntanya que, malgrat el mal temps, va ser tot un èxit de participació i d’organització. El guanyador absolut va ser Andrés Barbero Sánchez, del Club Triatló Vallirana. Quasi dos-cents participants, federats i no federats, van participar diumenge en la 5a Duatló de Muntanya de Vallirana. Una prova puntuable per al Circuit Català de Duatló de Muntanya, organitzada pel Club triatló Vallirana i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vallirana, amb la col•laboració del Club Ciclista Pinxo i l’Agrupació de Carreters.

Malgrat que les condicions climatològiques no acompanyaven, la cursa es va desenvolupar amb normalitat, i la competició va estar molt ajustada. El guanyador absolut va ser Andrés Barbero Sánchez, del Club Triatló Vallirana, amb un temps de 01:36:42.
La prova va consistir en 5 km de cursa a peu, 20 km de BTT i 2,5 km de cursa a peu. Cal destacar que, a l’acta de competició de la Federació Catalana de Triatló, el jutge de la cursa, Sergi Noguera, va ressaltar la bona organització de la competició, amb facilitats tant per als participants com per a la Federació, malgrat les condicions climatològiques adverses.