cercador

ENQUESTA

Un any més hem celebrat la Festa Major de Sant Mateu. Què t'ha semblat?

  • Inici
  • Vols que els teus fills siguin patges reials de la carrossa del Rei Baltasar?

Vols que els teus fills siguin patges reials de la carrossa del Rei Baltasar?

Inscriu-los fins el 19 de desembre

7/12/2017. La regidoria de Fires i Festes de l’Ajuntament de Vallirana informa que el Rei Baltasar necessita 9 patges que l’acompanyin el dia de la Cavalcada de Reis. Aquells pares, mares o tutors/es que estiguin interessats en apuntar als seus fills/filles han d’enviar un correu electrònic a l’adreça navarrommr@vallirana.cat, essent la data límit el 19 de desembre de 2017.

Els requisits són:
- Nens i nenes de 9 a 12 anys.
- Estar empadronat/da a Vallirana.
- La inscripció la realitzarà una persona adulta que ha de ser el pare/mare o tutor/a.
- Cada nen/nena s’ha d’inscriure amb una persona adulta que realitzarà, durant tota la cavalcada, tasques de seguretat a l’entorn de la carrossa.
- La quantitat de patges són 9. En cas que el nombre d’inscrits/es superi aquesta quantitat, es realitzarà un sorteig públic el 20 de desembre a les 19 h a la Masia Molí de Can Batlle. Es comunicarà per correu electrònic els admesos.
- La inscripció es farà per correu electrònic a l’adreça firesifestes@vallirana.cat, essent la data límit per enviar-la el 19 de desembre de 2017.
- Cal fer constar a la inscripció nom i cognoms i data de naixement del nen/nena i DNI, si en té; i nom i cognoms, DNI, telèfon i adreça electrònica de contacte de la persona adulta.
- Les persones admeses es comprometen a assistir el dia 2 de gener de 2018 a la trobada per coordinar les feines d’arranjament de la carrossa i, si s’escau, a altres convocatòries per a la preparació de la cavalcada.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem