cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Viu el Nadal a Vallirana

Viu el Nadal a Vallirana

Els actes s’inicien aquest cap de setmana amb la Fira de Nadal

26/11/2019. La IX Fira de Nadal de Vallirana obre aquest cap de setmana la programació d’activitats “Viu el Nadal a Vallirana” que compta diferents propostes del 30 de novembre fins al 5 de gener amb la celebració de la cavalcada de Reis. Aquest programa inclou activitats com tallers, concerts, un parc de Nadal, la Cursa Popular, dinamització comercial, el lliurament de les cartes dels infants a la fada Irana i la cavalcada dels Reis, entre d’altres.

Per a aquest cap de setmana la Fira comptarà amb diversos estands, tant d’entitats locals, com de venda de productes nadalencs, de restauració, i d’espais per als més menuts, amb presència també d’algun dels oficis del pessebre. Es comptarà amb animació infantil de personatges de Disney de les pel·lícules “Frozen” i “Toy Story. Completarà l’oferta de la fira els tallers per a infants i l’espectacle infantil “Funny Christmas Magic”. Tot envoltat de l’ambient nadalenc.

La Fira estarà oberta dissabte 30 i diumenge 1, durant tot el dia. Durant la Fira, en concret dissabte a les 18 h es farà l’encesa dels llums de Nadal del municipi.

Podeu consultar les activitats de la Fira, així com totes les activitats de la programació “Viu el Nadal a Vallirana” en el díptic adjunt.

Documents relacionats

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem