cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Vallirana respon de nou a la Recollida Solidària

Vallirana respon de nou a la Recollida Solidària

L'alcaldessa i la regidora de Serveis Socials amb alguns voluntarisL'alcaldessa i la regidora de Serveis Socials amb alguns voluntarisampliar imatge [+]

ampliar imatge [+]

ampliar imatge [+]

Gràcies als 40 voluntaris, entitats, comerços i a les aportacions de la ciutadania

10/10/2018. Divendres 5 i dissabte 6 es va dur a terme una nova Recollida Solidària a Vallirana per ajudar les famílies més necessitades del municipi, i de nou la ciutadania va respondre amb escreix tant pel nombre de voluntaris (un total de 40 repartits en 24 torns) com per les donacions fetes per valliranencs i valliranenques en els diferents punts de recollida. Les donacions recollides als establiments col·laboradors (Bon Area, Caprabo, Condis i Mercadona) es gestionaran des dels Serveis Socials de l’Ajuntament i van a parar al banc d’aliments de Creu Roja Vallirana i Càritas Vallirana.

Pendent encara de fer el recompte final, cal destacar que la quantitat serà molt similar als anys anteriors, on, per exemple el 2017, es van recollir uns 3.500 Kg de productes. Destaca que s’han recollit 480 litres de llet, 200 Kg de pasta, 140 Kg de llegums secs, 166 litres d’oli i 133 Kg d’arròs, entre d’altres productes. Xocolata, cacaus, llaunes de conserves, cereals o sucs van ser altres productes recollits. Aquest any s’hi va afegir la demanda de productes d’higiene personal com gels i xampús, i se n’han recollit 210 litres.

Des de l’Ajuntament es vol agrair la col·laboració imprescindible de voluntaris i entitats que han fet possible aquesta campanya solidària un any més, i també vol agrair la col·laboració dels establiments comercials i les aportacions fetes per la ciutadania.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem