cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Vallirana Natura 2018, els dies 24 i 25 de març

Vallirana Natura 2018, els dies 24 i 25 de març

Una de les principals atraccions serà el planetari digital

09/03/2018. La 6a Fira Vallirana Natura se celebra aquest any els dies 24 i 25 de març i una de les grans atraccions de la 6a edició serà la instal·lació d’un planetari digital a l’escola CEIP La Ginesta. La fira té com a principal objectiu la mostra i venda de productes i serveis dels sectors de la Natura, la Salut i el Turisme, està oberta a les empreses, comerços, entitats i artesans d'aquests sectors.

Com en la darrera edició, s’aposta per la difusió i el coneixement dins la Fira, així novament l'Espai Àgora i l'Espai Vida estaran adaptats per oferir al visitant tota mena de presentacions, xerrades i demostracions que tinguin especial interès dins l'àmbit de la Fira. Alhora hi haurà activitats com la ja anunciada del planetari digital però també altres propostes per al públic infantil, com l’inflable “El Pop del Reciclatge”, que ajuda a la mainada a conèixer els conceptes bàsics de la recollida selectiva dels residus.

La 6a Fira Vallirana Natura pretén ser un aparador de productes i serveis naturals i ecològics, educació ambiental i turisme rural, salut i higiene, gestió ambiental, bioconstructors i energies renovables, productes reciclats i sostenibles, tallers, xerrades, etc. S’hi fomenten les sinergies entre expositors i visitants, les relacions comercials dins el territori, així com la promoció del teixit productiu local.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem