cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Vallirana municipi contra el fracàs escolar

Vallirana municipi contra el fracàs escolar

Es va aprovar el Pla Educatiu 2018-2026

30/11/2018. El ple municipal va aprovar per unanimitat ahir dijous 29 el Pla Educatiu i Contra el Fracàs Escolar (2018-2026) una fita de cabdal importància per al municipi fruit d’un llarg treball amb la participació activa de tots els agents que intervenen en la formació i educació. Es tracta d’un pla integral i continuat que engloba a totes les etapes de l’ensenyament des dels 0 anys fins als nostres avis i àvies. Un Pla Educatiu que ha de consolidar Vallirana com a una vila inclusiva i educativa.

La regidora d’Ensenyament, Isabel Villafaina, va destacar en l’exposició que va fer del Pla Educatiu i Contra el Fracàs Escolar en el ple municipal, la gran implicació de tots els col·lectius des dels alumnes, familiars, professionals, polítics, entitats, estaments, ciutadania...; i el llarg i acurat treball que s’ha fet per part de tots i totes. Va expressar que aquest pla és el fruit d’unir forces i sumar tothom en una mateixa direcció.

El pla compta amb una diagnosi educativa i les línies d’actuació, objectius i accions. Aquestes accions es classifiquen en accions de continuïtat, de millora i noves. Les accions formen part de diferents línies com són:

1. Treball transversal i en xarxa per l’educació
2. Família i escola: tàndem per l’educació
3. Vila educadora en totes les etapes de la vida
4. Vila inclusiva
5. Vila innovadora en educació
6. Pla de comunicació

Algunes d’aquestes accions ja s’estan implementant.

El Pla Educatiu i Contra el Fracàs Escolar no només va ser aprovar per unanimitat del ple sinó que va rebre la felicitació de regidors i regidores de l’oposició.

Està previst fer una presentació del Pla a la ciutadania durant la celebració de Sant Sebastià.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem