cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Vallirana condemna la violència policial del passat 1 d’octubre

Vallirana condemna la violència policial del passat 1 d’octubre

Aturada i concentracions durant la jornada d’ahir

04/10/2017. Vallirana va manifestar ahir la seva condemna a les actuacions policials del passat diumenge 1 d’octubre i ho va fer amb un ampli seguiment de la jornada d’aturada general i en les concentracions convocades. L’Ajuntament també va decretar serveis mínims per respectar l’aturada general, amb un seguiment del 50%.

Una gran resposta va tenir la concentració de la ciutadania davant l’Ajuntament, a les 6 de la tarda, que es va convertir en una manifestació silenciosa en senyal de protesta per la violència de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil del passat diumenge. Aquesta manifestació va anar fins a l’entrada del poble, en direcció Barcelona, i va tornar a l’Ajuntament on es va llegir un manifest. S’estima que hi va haver una participació de més de 1.000 persones.

Per la seva part, diversos establiments i comerços locals, així com algunes entitats van adherir-se a l’aturada i no van obrir les seves dependències i no van dur a terme les seves activitats habituals. També, a les 11 del migdia hi va haver una concentració davant l’Ajuntament de diferents ciutadans i ciutadanes a favor de la pau, amb música i xocolatada. La Policia Local va tallar el trànsit de l’N340 per les dues concentracions.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem