cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • V Curs d’Iniciació al Descens de Canyons i Engorjats

V Curs d’Iniciació al Descens de Canyons i Engorjats

Organitzat per la Secció d’Espeleologia d’Ordal del CEV

05/03/2018. El Centre Excursionista de Vallirana (CEV) des de la seva Secció Espeleologia d’Ordal (SEO) organitza, amb inici el 17 d’abril, el V Curs d’Iniciació al Descens de Canyons i Engorjats. Les inscripcions estan obertes i es poden fer els dimarts de 19.30 a 21.30 h a la seu del CEV (c/ Major, 402). El curs inclou 4 sessions teòriques i 8 sortides pràctiques.

El preu és de 170 € per als socis del CEV i de 180 € per als no socis, i inclou les classes teòriques i pràctiques, material tècnic individual i col·lectiu per a les pràctiques, assegurança i llicència federativa per a tot l’any, i quota de soci fins a final d’any (per als que no ho siguin).

Podeu consultar el calendari de les sessions, així com el resta de la informació del curs en el díptic adjunt. Per a més informació podeu contactar amb seo@cevallirana.cat i amb els telèfons 659 634 631 (Jose), 608 457 520 (Natàlia).

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem