cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Un centenar de persones al Simfònic 2019

Un centenar de persones al Simfònic 2019

Amb el concert ofert per l’Escola Municipal de Música Aureli Vila

14/06/2019. Dissabte 8 es va celebrar el Festival Simfònic 2019 i a Vallirana concretament va ser de nou amb el concert ofert per l’Escola Municipal de Música Aureli Vila a l’exterior de la Masia Molí de Can Batlle. Un centenar de persones va poder gaudir de les interpretacions de les agrupacions vocals i instrumentals de l’EMM durant la tarda. A les 19 h es va interpretar la cançó “Fins que arribi l’alba” dels Catarres que era la peça escollida enguany per al Simfònic i que va sonar alhora a 100 concerts simultanis amb la participació de 5000 músics de diferents formacions musicals de Catalunya i Balears.

En aquesta 9a edició del Festival Simfònic, Vallirana i Cornellà han estat els dos únics municipis del Baix Llobregat participants. De fet a Vallirana, gràcies a la participació de l’EMM Aureli Vila, s’ha convertit en una cita consolidada del calendari d’activitats.

L’EMM celebra el dia de la Música

El divendres 21 de juny és el dia de la música coincidint alhora amb el darrer dia lectiu del curs, i l’EMM ho celebrarà amb la participació de l'orquestra de l'escola amb dues actuacions, la primera a la residència d'avis Barcino i després anirem al Centre de Dia. Es tracta d’una proposta per volem apropar la música a col·lectius als qui és més complicat poder desplaçar-se per assistir als concerts de l’Escola Municipal de Música Aureli Vila.
.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem