cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

Turisme i Fires

Turisme i Fires

Benvinguts a Vallirana!

Vallirana és un municipi situat a l’oest de la comarca del Baix Llobregat, a les serres de l’Ordal, dins del Massís del Garraf, amb una extensió de 23,93 km2. Compta amb diversos elements patrimonials d’interès històric, com la Cova Bonica, testimoni del remot poblament de la contrada en època neolítica; el molí de Can Batlle, masia totalment restaurada i adaptada com a Museu i Centre d’Interpretació del Patrimoni, o els Molinots de la Llibra, dues torres medievals actualment integrades dins una moderna urbanització.

La situació geogràfica privilegiada, el relleu capriciós, abrupte i pintoresc, el clima mediterrani i l’adequada ubicació, permet fer de Vallirana la destinació idònia per a totes aquelles persones que gaudeixin en companyia de la natura.

En aquesta secció podeu trobar tota la informació relativa als punts d’interès històric, l’entorn natural, itineraris i rutes turístiques, així com els allotjaments i la gastronomia de la vila.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

banners turisme