cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

Tràmits i gestions

visita aulaclic

L’Ajuntament ha posat en marxa la seu electrònica SEU-e del Consorci AOC (Administració Oberta de Catalunya), que és l'adreça electrònica disponible per als ciutadans, les administracions públiques de Catalunya i les empreses, a través de xarxes de telecomunicacions, mitjançant la qual el Consorci AOC difon informació i presta serveis.

En aquest espai s’inclouen des dels tràmits electrònics fins a les informacions municipals (ordenances, perfil del contractant, ofertes públiques de contractació, reglaments, edictes, etc) que ja figuraven al web municipal.

La titularitat de la seu electrònica comporta la responsabilitat respecte a la integritat, veracitat i actualització de la informació i els serveis per part del Consorci AOC.

Podeu accedir a través de l'enllaç següent:

Seu Electrònica - Ajuntament de Vallirana

L'Ajuntament també ha activat el seu espai Govern Obert-Portal de Transparència on hi trobareu tota la documentació relativa a la gestió municipal amb l'exposició pública dels seus documents per tal de garantir-ne la total transparència davant la ciutadania.

Podeu accedir-hi des de l'enllaç següent:

Govern Obert - Portal de Transparència de l'Ajuntament de Vallirana


Régim de protecció de dades personals d´acord amb la llei orgànica 15/1999

L´usuari d´aquest servei presta el seu consentiiment a l´Ajuntament de Vallirana, perquè les dades de caràcter personal que ens facilita en aquest tràmit administratiu, siguin incloses un fitxer automatitzar i tractades per l´ajuntament, que serà responsable de les mateixes i podrà utilitzar-les per l´activitat pròpia de l´administració. A tal efecte, l´usuari presta el seu consentiment per rebre les comunicacions, relacionades amb el servei que li pugui enviar l´Ajuntament

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem