cercador

ENQUESTA

Un any més hem celebrat la Festa Major de Sant Mateu. Què t'ha semblat?

  • Inici
  • Torna la Llumineta del Baix Llobregat a Vallirana

Torna la Llumineta del Baix Llobregat a Vallirana

Amb el Caçations i la Fira de Nadal

04/12/2017. Des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat s’organitza per aquest Nadal una nova edició de la campanya La Llumineta del Baix Llobregat, que pretén apropar el Nadal a tota la comarca a partir de diferents activitats repartides per diversos municipis. Vallirana hi participa amb el Caçations, una divertida proposa que uneix tradició i natura, i la ja consolidada Fira de Nadal a la rambla de la Sobirania.

Aquesta proposta permet alhora optar a un premi. Només cal entrar al web de la Llumineta http://www.lallumineta.cat/ on es detallen totes les activitats proposades, i contestar una pregunta sobre la comarca. Si s’encerta la pregunta es pot escollir un número pel sorteig d’un premi valorat en 1000 euros, que inclou una cistella plena de productes i un paquet d’experiències úniques del Baix Llobregat. Si entreu al web podreu consultar el funcionament del sorteig.

Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de Vallirana (c/Major, 612 - Tel. 672 46 24 26) de dimarts a diumenge de 10 a 14 h.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem