cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

Tipus de cerimònia

JUTJAT:
- Per aquells de vosaltres que tan sols vulgueu realitzar un casament civil (lectura dels articles legals que regulen els enllaços matrimonials i signatura) us recomanem que consulteu al Jutjat de Pau del nostre municipi les passes a seguir.

- A Vallirana, el Jutjat casa els divendres de 12 a 14 h a la Masia Molí de Can Batlle i també pot casar a les seves instal·lacions.

- Aquest tipus d’enllaç no té cost i la Cerimònia l'oficia el jutge de pau o la secretària del Jutjat.

AJUNTAMENT
- Adreçat a aquelles parelles que vulguin un casament personalitzat, es pot fer qualsevol dia de la setmana, ja sigui a les dependències municipals com a la Masia Molí de Can Batlle, Sala de Plens, o bé als restaurants referents: RESTAURANT EL LLEDONER i RESTAURANT SELVA NEGRA.

- En el mateix moment en què us esteu casant l’enllaç és totalment oficial. Es procedeix a les signatures de l’acta matrimonial i nosaltres portem la documentació al Jutjat de Pau de Vallirana, un cop esteu casats.

- La Cerimònia la realitzarà la nostra alcaldessa Eva M. Martínez Morales, i en casos molt excepcionals, algun altre membre de l’Equip de Govern.

- Casar-se a l’Ajuntament té un cost que, en cap cas, va destinat a la persona que oficia la Cerimònia –ja que és un acte totalment voluntari i no retribuit–.

IMPORTS:
- Casar-se en una dependència municipal dins de l’horari laboral de la ubicació: 50 € de taxa, que us arribarà en format full d’autoliquidació i que se us adreçarà des del nostre departament de comptabilitat.

- Casar-se en un Restaurant, en cap de setmana: 50 € de taxa que, com en el cas anterior, també se us farà arribar en format full d’autoliquidació i que rebreu per part del mateix remitent.

- Casar-se en una dependència municipal fora de l’horari laboral de la ubicació: 100 € de taxa, que us arribarà en format full d’autoliquidació i que se us adreçarà des del nostre departament de comptabilitat.
(exemple: Sala de Plens un divendres a la tarda).

- És important, doncs, que verifiqueu els horaris de les dependències –en cas de decidir-vos per una de Municipal.

- A diferència del Jutjat, nosaltres us fem arribar un qüestionari de preguntes personals (com us vau conèixer, on, què és el que més us agrada de la vostra parella, etc.) per tal de personalitzar el discurs i poder obtenir una Cerimònia “feta a mida” de les vostres necessitats i il·lusions.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem