cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • S’inicien les obres de connexió de la xarxa d’aigües residuals de Can Julià a la xarxa de clavegueram de l’ACA

S’inicien les obres de connexió de la xarxa d’aigües residuals de Can Julià a la xarxa de clavegueram de l’ACA

L’import de les obres és de 103.087,96€ + IVA i està previst que les obres finalitzin en unes 13 setmanes.

22/11/2019.Aquesta setmana s’han iniciat les obres de connexió de la xarxa d’aigües residuals de Can Julià a la xarxa de clavegueram en alta de l’ACA. L’objectiu és connectar les aigües residuals d’aquest barri al col·lector circulant pel sector urbà de les Casetes d’en Muntané, que conduirà les aigües fins al col·lector actual.

Els treballs consistiran en la construcció d’un col·lector de gravetat sota el camí d’accés existent, que permet arribar fins a l’actual recinte de l’EDAR provisional de Can Julià. El col·lector circularà sota aquest camí fins arribar a l’estrep nord del pont existent que creua la riera de Vallirana a l’alçada del barri Les Casetes d’en Muntané i, en aquest punt, s’executarà una estació de bombament que impulsarà les aigües pel carrer de les Casetes d’en Muntané fins arribar a la intersecció amb la carretera N-340 per on circula el col·lector, que rebrà les aigües residuals de Can Julià.

La direcció d’obres va a càrrec de Ciae Ingenieros, l'empresa adjudicatària és Sanitex rehabilitació SL i el cost de 103.087,96€ + IVA. Està previst que les obres finalitzin en unes 13 setmanes.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem