cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • S’ha iniciat el servei de control de l’eruga del pi

S’ha iniciat el servei de control de l’eruga del pi

El tractament es va iniciar la setmana passada

20/11/2019. Com succeeix cada any, s’ha iniciat el servei de control de l’eruga del pi, coneguda com a processionària del pi, a diferents pinedes urbanes, privades i públiques de tot el terme municipal. El tractament es fa des de la setmana passada i està previst que s’acabi a final de mes. Si s’escau, es fa un segon tractament entre els mesos de gener i febrer.

Des d’un vehicle equipat amb canó atomitzador s’aplica un producte fitosanitari des de la via pública, sense entrar en terrenys privats. Cal tenir present un seguit de precaucions com són la protecció d’estanys exteriors que allotgin peixos, amfibis o rèptils, la protecció dels recipients de menjar o d’aigua d’animals domèstics, i evitar d’estendre roba a l’exterior.

Fins ara s’ha actuat a Penya Forcada, Pinatella, Bassioles, Pla de Pèlag, Vallirana Parc i Solana. En els dies vinents s’actuarà a Soleia, Pinars, Llibra Casanova, Selva Negra, Mas de les Fonts, Vall del Sol, Can Batlle, Mirador, Can Rovira, Mas Rovira i nucli urbà. La meteorologia pot modificar aquest pla de treball.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem