cercador

ENQUESTA

Els resultats de les eleccions municipals 2019 ¿t'han sorprés?

  • Inici
  • S’executa el primer dels projectes dels Pressupostos Participatius

S’executa el primer dels projectes dels Pressupostos Participatius

Entra en funcionament l’extractor de l’escola Pompeu Fabra

09/01/2019. Els Pressupostos Participatius 2018 van poder incloure tres projectes dins del pressupost destinat de 75.000 €. Una vegada es van escollir aquests 3 projectes per la votació de la ciutadania s’hi va començar a treballar i aquesta setmana ja s’ha posat en funcionament el primer: el sistema d’extracció de fums de la cuina de l’escola Pompeu Fabra. Ara resten els altres 2 projectes (semaforització cruïlla av. Vall del Sol amb carrer Major i magatzem per al drac Apocaleus) i començar a treballar en els Pressupostos Participatius del 2019 que han incrementat la seva dotació fins als 200.000 €.

Les obres del sistema d’extracció s’han fet coincidir amb les vacances de Nadal de tal manera que ahir, en la represa de les classes, l’escola ja va poder gaudir d’aquesta millora necessària al centre. Ahir es va poder comprovar el bon funcionament de la nova instal·lació per part dels usuaris i dels tècnics municipals.

Els altres 2 projectes, força avançats

Amb aquest projecte del sistema d’extracció ja tancat, els esforços en concentren en tancar els altres 2 projectes que van sorgir dels Pressupostos Participatius del 2018.

Pel que fa a la semaforització de la cruïlla de l’avinguda Vall del Sol amb el carrer Major a l’altura de l’Espai Cívic Les Sedes, la contractació de l’empresa que en farà les obres ja ha estat aprovada per la Junta de Govern Local el passat 17 de desembre i s’iniciaran en breu.

I en relació al magatzem per al Drac Apocaleus es continua treballant amb l’entitat per trobar la millor solució. Fruit de les darreres reunions s’ha construït una plataforma especial feta a mida per traslladar el Drac amb més facilitat i amb unes rodes de menor alçària, la qual cosa facilita molt més destinar un lloc adequat per guardar-lo. Les proves amb la nova plataforma han estat satisfactòries i ara cal trobar la millor fórmula per a la cessió de l’espai a l’entitat.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem