cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

Segell Infop@rticipa

El web municipal ha estat mereixedor del segell de qualitat i transparència Infop@rticipa en les totes les edicions celebrades (2013, 2014, 2015, 2016 i 2017) atorgat pel Grup de Recerca Laboratori de Comunicació Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona

En aplicació del decàleg de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local, es va establir un barem de compliment per valorar el nivell de transparència i qualitat dels webs municipals de Catalunya. En la valoració feta el 2013 l'Ajuntament de Vallirana va obtenir pel seu web un grau de compliment del 90% que l'atorga el segell Infop@rticipa 2013. I en el 2014, va millorar la seva valoració fins arribar al 100% de compliment, fet que li va permetre reedita el seu segell Infoparticipa i estar entre els 20 ajuntaments d'un total de 947 que van assolir aquest 100% de compliment.
El 2015, després d'una ampliació i modificació dels requisits que deixaven el web municipal amb només el 60% de compliment, després d'aplicar les millores demanades, es va tancar amb més del 92% fet que va permetre mantenir el segell en el web municipal.
El 2016 s'assoleix ja el 98% de compliment tot i l'increment de paràmetres i l'exigència pel compliment dels mateixos.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem