cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Reunió de treball per la interconnexió de la xarxa d’aigua Vallirana-Cervelló

Reunió de treball per la interconnexió de la xarxa d’aigua Vallirana-Cervelló

A l’Ajuntament de Cervelló

07/06/2018. Dilluns es va fer una reunió a l’Ajuntament de Cervelló per concretar la interconnexió de la xarxa de subministrament d’aigua entre Vallirana i Cervelló. A la reunió hi van assistir representants dels dos municipis, de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i de les empreses concessionàries del servei d’aigua a Vallirana (Aqualia) i a Cervelló (Sorea).

Es tracta d’un projecte a mig termini amb què es treballa davant la situació de l’abastament d’aigua a Vallirana, sobretot des dels darrers episodis de problemes d’abastament.

Es tracta d’un procés amb diferents etapes que farà que no sigui d’aplicació immediata. Si bé la durada de les obres es preveu que sigui de 6 mesos, abans cal complir amb diferents requisits com la redacció del conveni i l’autorització per part de l’ACA, Aigües Ter-Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’obra és l’adequació de la xarxa existent tant de Cervelló com de Vallirana per a la connexió de les respectives xarxes i la construcció d’una Estació de Bombeig d’Aigua Potable (EBAP).

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem