cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Reunió amb la Generalitat per reclamar millores en el transport interurbà

Reunió amb la Generalitat per reclamar millores en el transport interurbà

Amb la Secretaria d’Infraestructures i Mobilitat

18/07/2019. La Secretaria d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat s’ha compromès a estudiar l’ampliació del trajecte de la línia de bus interurbà fins al Polígon Industrial, per contra no ha agafat cap compromís sobre la demanda de l’Ajuntament de Vallirana d’entrar a la zona 1 tarifària de Transport Metropolitans de Barcelona (TMB).

L’alcaldessa de Vallirana, amb els regidors de l’equip de govern Oscar Suñé i Jordi Urrea, així com amb els regidors d’ERC, Albert Isidro, i de Vallirana Ets Tu, Jordi Roca, s’han reunit amb Isidre Gavin, secretari d’Infraestructures i Mobilitat, tot i que inicialment s’havia sol·licitat la reunió amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. La resta de representants dels partits a l’oposició al consistori municipal no ha pogut assistir a la reunió.

La línia interurbana fins al polígon

La reunió tenia com a principal objectiu demanar a la Generalitat el seu compromís per a la inclusió del Vallirana com a zona tarifària 1 però l’únic compromís aconseguit a la reunió ha estat l’estudi per part de la Generalitat de perllongar el recorregut de les línies interurbanes a Vallirana fins al Polígon Industrial.

Sense cap compromís per a la zona 1

El representant de la Generalitat ha evitat cap compromís sobre l’entrada de Vallirana a la zona tarifària 1 i ha comentat que aquest demanda passa per a la incorporació del municipi a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i per tant emplaçava als partits que treballin per aconseguit aquesta integració.

Tanmateix s’ha informat del projecte T mobilitat que vol ser un nou sistema tarifari del transport públic que en regularitzi els preus. Un projecte que inicialment està previst per al 2021

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem