cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Renovació de papereres al municipi

Renovació de papereres al municipi

Per substituir les que estan malmeses i facilitar les bones pràctiques en la gestió de residus

05/04/2018. L’Ajuntament està procedint a la renovació d’una part de les papereres dels espais públics del municipi, en la majoria dels casos per substituir les papereres malmeses, majoritàriament per accions vandàliques o per un ús indegut. La col·locació de les papereres és per poder dipositar-hi papers o qualsevol tipus d’objecte de mida petita i no per deixar-hi altres tipus de residus. La seva finalitat és mantenir netes les zones públiques com els carrers i altres espais. En cap cas són per dipositar-hi les escombraries generades als domicilis.

Des de la Regidoria de Medi Ambient, amb la campanya “Ben Net, Ben Fet”, d’informació i conscienciació per generar actituds i comportaments correctes en la gestió de residus i la neteja del municipi, es treballa per conscienciar la ciutadania i alhora per posar tots els elements i serveis necessaris per assolir l’objectiu.

És important que la feina feta des de l’Ajuntament amb la renovació de les papereres vagi acompanyada de la col·laboració de la ciutadania per a fer-ne un ús adequat.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem