cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Rebutjada la Proposta de Resolució per al finançament de les activitats del Casal Cívic

Rebutjada la Proposta de Resolució per al finançament de les activitats del Casal Cívic

L'alcaldessa present a la Comissió al ParlamentL'alcaldessa present a la Comissió al Parlamentampliar imatge [+]

El regidor Joan Manel Arrabal també va ser present al ParlamentEl regidor Joan Manel Arrabal també va ser present al Parlamentampliar imatge [+]

Es va presentar ahir al Parlament, i feia esment a les activitats del 2018 que va assumir l’Ajuntament

19/09/2019. La Comissió d’Afers Socials del Parlament de Catalunya va rebutjar ahir la Proposta de Resolució presentada pel PSC que demanava l’obertura d’una línia de finançament per al pagament de les activitats del Casal Cívic de Vallirana (antic Casal d’Avis) que va assumir el 2018 l’Ajuntament de Vallirana. La proposta no va prosperar davant els vots contraris dels grups d’ERC i JxCat, mentre que PSC, Cs, Catalunya En Comú Podem i la CUP van votar a favor.

El març del 2018 la Generalitat va informar que no es farien les activitats previstes al Casal Cívic del següent trimestre. Davant d’això, l'Ajuntament va decidir assumir directament el cost dels tallers per a mantenir aquestes activitats dirigides a la gent gran del municipi. Ja en aquell moment es va informar que es demanaria a la Generalitat que retornés aquesta despesa i se sol·licitava el suport de tots els grups municipals.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem