cercador

ENQUESTA

Els resultats de les eleccions municipals 2019 ¿t'han sorprés?

  • Inici
  • Primera reunió de la Comissió del carrer Major

Primera reunió de la Comissió del carrer Major

Una primera presa de contacte per conèixer el projecte i fer-ne les valoracions pertinents

11/04/2019. Ahir dimecres 10 es va fer la 1a reunió de treball de la Comissió del carrer Major on es va presentar el projecte a llarg termini d’arranjament del carrer així com es van mostrar diferents estudis de trànsit, d’accessibilitat i de mobilitat, i també un esborrany de proposta dels canvis que es podrien fer en una primera fase del projecte.

Aquesta reunió va ser una primera presa de contacte que servirà perquè la Comissió valori tota la informació rebuda i expressi el seu parer aportant noves idees en les properes trobades que es facin. Cal recordar que la Comissió està formada per l’alcaldessa com a presidenta de la Comissió, el regidor d’Urbanisme, la regidora de Participació Ciutadana, un representant de cada grup municipal, un representant d’Unió de Botiguers, dos botiguers a títol individual, dos representants d’entitats del poble, quatre ciutadans a títol individual i la tècnica de Participació, amb veu però sense vot.

En la reunió d’ahir també es va comptar amb el cap de Serveis Tècnics i el delineant municipal, que van projectar els plànols amb les primeres idees, i van explicar els aspectes més tècnics que cal tenir en compte a l’hora de configurar el nou carrer Major.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem