cercador

ENQUESTA

Els resultats de les eleccions municipals 2019 ¿t'han sorprés?

  • Inici
  • Pressupostos Participatius 2019: Apunta’t a la Comissió!

Pressupostos Participatius 2019: Apunta’t a la Comissió!

Inscripcions obertes fins al 6 de febrer

28/01/2019. Des d’avui les persones i/o entitats locals que vulguin formar part de la Comissió dels Pressupostos Participatius 2019 es poden apuntar. Es pot fer mitjançant un correu a participacio@vallirana.cat , una instància ordinària indicant que voleu ser membres de la Comissió, o una trucada de telèfon a l’Ajuntament i demanant per Participació Ciutadana. La data límit per apuntar-s’hi és el 6 de febrer. Les dades que heu de facilitar són: nom i cognoms, adreça, edat, telèfon i correu electrònic.

La Comissió estarà formada per 4 representants de la ciutadania, dos de les entitats locals i una representació dels Consistori. En cas que les sol·licituds superin les places es farà un sorteig públic el dia 7 de febrer a l’Ajuntament.

Desprès de l’èxit dels Pressupostos Participatius 2018, l’Ajuntament de Vallirana inicia els Pressupostos Participatius 2019, aquest any amb una dotació pressupostària de més del doble: 200.000 €. Els Pressupostos Participatius són una eina mitjançant la qual la ciutadania pot incidir sobre una part del pressupost municipal, decidint, doncs, en què s’inverteixen aquests 200.000 €. Per tal de garantir la màxima transparència i transversalitat, és necessari que hi hagi una Comissió que dugui a terme un seguiment de tot el procés.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem