cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

1. Presentació de la subvenció 2019

Aquesta convocatòria s'articula en cinc objectius que fomenten i milloren actuacions que ja s’han realitzat, o que properament es realitzaran, en relació a l’ocupació i l’activitat econòmica al municipi:

Foment de l'ocupació, per aconseguir que persones desocupades passin a situació laboral activa.

Millora de l'ocupació, per aconseguir que treballadors a temps parcial passin a jornada completa.

Foment de l'activitat econòmica, per ajudar els autònoms, comerços i empreses amb necessitats de personal a reduir els costos de contractació, estimulant així possibles noves contractacions.

Suport a l'emprenedoria local, per ajudar a l'impuls inicial de nous projectes d'autoocupació.

Millora de la vida laboral en l’entorn de treball, per a fomentar actuacions directes que millorin el clima laboral amb els treballadors/es dins les empreses

El tercer objectiu permet desenvolupar el primer i el segon, perquè sense activitat econòmica i creació de llocs de treball no hi ha reducció de les taxes d'atur o de millores en les condicions laborals dels treballadors/ores a temps parcial.

També volem tenir present i reconèixer la dedicació i treball voluntari del teixit associatiu de Vallirana, contemplant les contractacions que aquestes entitats sense ànim de lucre locals puguin realitzar per al seu funcionament i dedicació.

I com a novetats d’aquesta sisena edició:

a) Possibilitat de sol·licitar subvenció per les actuacions subvencionables que s’hagin realitzat des de l’1 d’octubre de 2018 (consulteu les quatre línies de subvenció.

Poden sol·licitar la present subvenció les entitats beneficiàries que hagin desenvolupat les actuacions d’aquesta subvenció des de l’1 d’octubre del 2018 i per les actuacions que es vulguin desenvolupar estant vigent la convocatòria.

b) Ampliació de la cobertura de la línia de subvenció destinada a nous projectes d’autoocupació (L3).

També se subvencionarà a nous treballadors/es autònoms (i en aquesta convocatòria s’amplia a aquells que no estiguin empadronats/ades a Vallirana), amb local fixe i permanent a Vallirana.

Subvenció Foment i Millora de l'Ocupació 2019

L’Ajuntament de Vallirana té oberta la convocatòria de subvenció Foment i Millora de l’Ocupació i de l’Activitat Econòmica a Vallirana 2019. En aquesta sisena edició s’ha...

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem