cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Premis Literaris Vila de Vallirana 2015

Premis Literaris Vila de Vallirana 2015

Obert el període de presentació d’obres

12/02/2015. La Regidoria de Cultura ja ha obert una nova edició dels Premis Literaris Vila de Vallirana que inclouen el 39è Premi de Poesia Catalana Josep Maria López-Picó, dotat amb 2.500 € i la publicació de l’obra. Conjuntament al prestigiós premi de poesia catalana es convoca també el Premi Vila de Vallirana per a escriptors nascuts o residents al municipi, i en la mateixa línia el Premi Puig Bernat, però aquest restringit als menors de 16 anys.

Les obres s’han de presentar abans del 23 de març a les oficines de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vallirana (carrer del Molí, 2-4 - 08759 Vallirana). Els originals hauran de ser presentats per quintuplicat amb el nom, l'adreça i el telèfon de l'autor, i, si es vol utilitzar pseudònim, caldrà indicar-ho expressament.

El Premi Vila de Vallirana està dotat amb 400 € i el Puig Bernat amb 150 € per a la categoria de 10 a 12 anys, i amb 200 € per a la categoria de 13 a 16 anys. El jurat serà format per Màrius Sampere, Manel Forcano, Ramon Boixeda, Clara Mir, un representant de Viena Edicions que publicarà el recull guanyador, Eva Martínez, alcaldessa de Vallirana, i comptarà amb la presència de Juan Manuel Arrabal, regidor de Cultura i secretari del jurat, amb veu, però sense vot. No hi serà el poeta Francesc Garriga, traspassat fa uns dies com ja vam informar, que n’era membre des de feia dues dècades.

El veredicte dels premis es coneixerà el 9 de maig. Podeu consultar les bases del concurs en el document adjunt.

Documents relacionats

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem