cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Premis a les millors tapes

Premis a les millors tapes

Millor tapa de la Ruta de la TapaMillor tapa de la Ruta de la Tapaampliar imatge [+]

Millor tapa de la Fira del Vi i del CavaMillor tapa de la Fira del Vi i del Cavaampliar imatge [+]

Premis Cartells Festa Major 2019Premis Cartells Festa Major 2019ampliar imatge [+]

Tant a la Ruta de la Tapa com a la Fira del Vi i del Cava

18/06/2019. En el marc de la Fira del Vi i del Cava es van fer diferents lliuraments i reconeixements a concursos locals com van ser la Millor Tapa de la Ruta de la Tapa 2019, la Millor Tapa de la Fira del Vi i del Cava, i el Premi al Cartell de Festa Major 2019. L’acte de lliurament va comptar amb la presència de l’alcaldessa Eva Martínez i diversos regidors i regidores de l’equip de govern.

La millor tapa de la Ruta de la Tapa 2019 va ser per a l’establiment “El del morro fi” amb la seva proposta “llàgrima de porc ibèric de gla”. La millor tapa de la Fira del Vi i del Cava va ser per a Albert Oliva-Plana de Vic Cooperativa.

Aquests dos concursos també tenien premi per als qui van participar amb els seus vots, així Josefa G. Va guanyar un àpat per a 2 persones a l’establiment guanyador de la Ruta de la Tapa; i Sílvia B. un lot de productes de la fira.

I el premi del Concurs del Cartell de Festa Major

L’acte també va incloure el lliurament dels premis als millors cartells de Festa Major, dels que ja vam informar ahir i que van ser per a: Adrià Martínez (guanyador), Sara Cano (2n millor cartell) i Carlos Fernández (3r)

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem