cercador

ENQUESTA

L'Ajuntament ha posat posa en marxa la campanya #ComerçConscient i ha distribuït 4 models de bosses de tela per substituir i eliminar les bosses de plàstic. Quin dels 4 missatges de les bosses t'agrada més?

Pla de Participació ciutadana

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament ha iniciat el procés de realització del Pla de Participació, amb l’objectiu d’oferir una total transparència dels assumptes de l’Ajuntament donant veu a la ciutadania perquè participi i opini en els temes d’interès municipal.

La voluntat de l’Equip de Govern és avançar cap a una nova cultura política participativa; fomentar el teixit associatiu; oferir espais reals de cooperació i fomentar el diàleg sobre els afers importants de Vallirana; promoure la coresponsabilitat en els afers públics, i convertir la participació en una eina integradora que faciliti la cohesió social i la convivència ciutadana.

Per aconseguir-ho, s’han establert uns objectius principals, unes línies de treball i unes accions concretes per dotar l’Ajuntament d’una estructura i un funcionament idoni per a la participació ciutadana (vegeu document adjunt).

Per qualsevol suggeriment o proposta podeu enviar un email a participacio@vallirana.cat.

Participa i digues la teva!

Documents relacionats

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem