cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Obres d’urbanització del carrer de Pau Casals

Obres d’urbanització del carrer de Pau Casals

Des de demà dijous 7

06/02/2019. Demà està previst que s’iniciïn les obres d’urbanització del carrer Pau Casals que pretenen promoure la pacificació del trànsit i millorar la connectivitat peatonal en aquesta zona especialment cèntrica del municipi, eliminant les barreres arquitectòniques actuals. Les obres tenen un previsió de d’execució de 12 setmanes i per tant un final previst cap a la primera quinzena de maig. El pressupost d’adjudicació és de 150.047,48 euros, IVA inclòs

Aquestes obres obligaran a modificar el trànsit en aquest punt així com la parada d’inici i final dels autobusos de Soler i Sauret que inicialment traslladen aquesta parada a la ja actual del carrer Major a l’alçada de Lluís Companys. Adjuntem plànol amb l’afectació del trànsit.

El carrer Pau Casals és una via situada al centre del municipi, que comunica alguns dels principals equipaments del centre; entre ells equipaments culturals com el Casino de Vallirana, l’escola de música municipal Aureli Vila i la masia Molí de Can Batlle i l’equipament esportiu Complex Esportiu Municipal de Vallirana. Malgrat aquesta centralitat actualment les voreres no tenen amplada suficient i la configuració de la cruïlla amb el carrer Major genera que l’itinerari de vianants s’hagi de realitzar amb escales.

Les obres proposen reduir l’espai de calçada a un sol carril de 3,5m i un sol carril d’aparcament en cordó, de manera que s’incrementa l’espai destinat a voreres fins a 3 i 1,50m respectivament. Per altra banda es modifica la rasant del carrer per tal d’eliminar les escales existents en la cruïlla entre el carrer Major (N-340) i el carrer Pau Casals, millorant l’accessibilitat i la visibilitat i incorporant un talús verd. Per últim, es millora la qualitat de l’espai públic urbà, incorporant la presència d’arbrat, vegetació arbustiva i nova il·luminació de caire urbà.

Pel que fa als serveis urbans, es renova la xarxa de clavegueram, d’enllumenat i d’aigua potable, actualment en fibrociment. Es soterren les línies elèctriques aèries presents a la cruïlla amb el carrer Major i es realitza l’obra civil per a la futura semaforització del creuament amb el carrer Major. La superfície total d’actuació és de 1.096m².

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem