cercador

ENQUESTA

Ha sortit al carrer el número 67 de la publicació municipal Viure Vallirana. La llegeixes?

  • Inici
  • Obres de reparació de la coberta de l’Escola Bressol Els Barrufets

Obres de reparació de la coberta de l’Escola Bressol Els Barrufets

També es pinta i es fan feines de manteniment a diferents escoles

10/08/2017. El període vacacional dels centres educatius s’aprofita per fer diferents actuacions de millora a les seves instal·lacions, com és el cas de les obres de reparació que s’estan fent a l’Escola Bressol Els Barrufets durant aquest principi d’agost, així com tasques de pintura i manteniment als centres educatius de propietat municipal.

A l’Escola Bressol Els Barrufets es canvia la impermeabilització actual de la teulada, actuant en un total de 500 m2, davant l’estat de deteriorament que s’ha detectat a l’actual teulada. Es preveu que es faci l’arranjament durant el mes d’agost, aprofitant les vacances.

En setmanes anteriors també s’ha aprofitat per fer feines de pintura a diversos centres educatius de propietat municipal. En concret, s’han pintat tots els passadissos i el menjador de l’Escola Pompeu Fabra. Aquests dies s’està acabant de pintar el menjador i despatxos de l’Escola La Ginesta, i restarà pendent pintar a dependències de l’Escola Bressol Els Barrufets i de l’Escola L’Olivera.

Hi ha una planificació feta per pintar les instal·lacions escolars que fa que aquest estiu es pinti a zones interiors, mentre que es preveu fer tasques de pintura exterior el darrer trimestre de l’any i, si cal, aprofitar les vacances de Nadal per fer alguna intervenció més a les dependències interiors.

Conjuntament també s’aprofita per comprovar, arranjar o canviar els sistemes de descàrrega de les cisternes dels WC, fer un repàs als fluorescents i feines de manteniment en general.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem