cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Oberta la convocatòria dels premis Vila de Vallirana

Oberta la convocatòria dels premis Vila de Vallirana

Amb el 42è Premi de Poesia Catalana Josep M. López-Picó, que tindrà una dotació de 3.500 €

10/4/2018. La regidoria de Cultura ha fet públiques les bases de totes convocatòries dels Premis Vila de Vallirana 2018. És a dir, els premis literaris Vila de Vallirana que inclouen el 42è Premi de Poesia Catalana Josep M. López-Picó, el Premi de literatura de poesia o narrativa infantil i juvenil Puig Bernat, i el Premi de Treball de Recerca de Vallirana.

El 42è Premi de Poesia Catalana Josep M. López-Picó té un premi de 3.500 € i l'Ajuntament de Vallirana, creador d'aquest premi, publicarà l'obra guanyadora en una col·lecció de poesia dins l'àmbit lingüístic català.

El Premi literari Vila de Vallirana d'obres inèdites en prosa o poesia, en llengua catalana, d'autors nascuts o residents a Vallirana, té un premi de 400 €.

El Premi de literatura de poesia o narrativa infantil i juvenil Puig Bernat és d’obres inèdites en poesia o prosa en llengua catalana de tots els nens i nenes, nois i noies empadronats a Vallirana i que siguin alumnes de qualsevol de les escoles de Vallirana. Els premis són per categories i van des de 3r de primària fins a 4t d’ESO.

El premi de Recerca de Vallirana és de treballs de recerca de 2n curs de Batxillerat de l’Institut d’Ensenyament Secundari Vall d’Arús de Vallirana del curs actual. L’import del premi serà de 300 €.

Els premis es lliuraran el dissabte, 2 de juny de 2018.

Podeu consultar totes les bases en els documents adjunts.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem