cercador

ENQUESTA

Aquest any la Fira de Nadal avança la seva celebració. En anys anteriors va ser a mitjans de desembre i enguany els dies 1 i 2. Penses que pot ser millor aquest avançament?

  • Inici
  • Novetats al servei de Vallibús

Novetats al servei de Vallibús

Es preveu que es puguin aplicar dins el primer trimestre 2018

08/01/2017. El regidor de Transport i Mobilitat, Via Pública, Habitatge i POUM, Alejandro Lafont, va explicar en el Ple ordinari del mes de novembre que està pendent de signar el nou conveni per a posar en marxa millores al servei de Vallibús durant el primer trimestre de 2018. Unes novetats que preveuen que el nombre de viatgers augmenti.

També cal destacar que es farà una inversió per condicionar les parades; per instal·lar 42 nous punts de parades per donar una major cobertura als barris i per incidir on actualment hi manca senyalització.

Servei a demanda

Una de les principals novetats és la incorporació d’un servei de transport a demanda, on l’usuari podrà fer una reserva per utilitzar l’autobús a través de l’aplicació del mòbil Shotl. El sistema recollirà totes les peticions del servei i informarà a l’usuari del moment en què pot tenir disponible un bus (aproximadament entre 45 minuts i 1 hora). Aquest sistema s’ha utilitzat en poblacions de muntanya per optimitzar el servei, i darrerament s’ha implantat en urbanitzacions de baixa densitat de Sant Cugat i altres poblacions de l’àrea metropolitana similars a Vallirana, amb una valoració molt positiva per part dels usuaris.

Altres novetats

També està previst que els horaris del servei s’adaptin als horaris d’entrada i sortida de les escoles i de l’INS Val d’Arús; que s’ampliïn les expedicions per oferir servei també els dissabtes ; que el servei de Vallibús es mantingui també a l’agost tant els dies feiners com els dissabtes, i que les parades del carrer Major es facin coincidir amb les parades del bus interurbà.

Més endavant quan es posin en marxa totes aquestes novetats es farà una campanya informativa amb els plànols, els horaris i les línies definitives.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem