cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Nova sessió de treball per a l’elaboració del Pla Educatiu Local i Contra el Fracàs Escolar

Nova sessió de treball per a l’elaboració del Pla Educatiu Local i Contra el Fracàs Escolar

Amb els agents educatius del municipi, entitats i persones amb coneixement, implicació i capacitat d’incidir en l’àmbit de l’educació a Vallirana

10/7/2018. La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vallirana, amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la consultoria Actíva Prospect SL, va organitzar la setmana passada una Sessió de treball amb els agents educatius del municipi, per tal d’incorporar en el procés d’elaboració del Pla Educatiu Local i Contra el Fracàs Escolar de Vallirana, la visió i les aportacions de totes les entitats i persones amb coneixement, vinculació i capacitat d’incidir en l’àmbit de l’educació a Vallirana.

L’objectiu de la sessió era presentar les conclusions i temes clau de la diagnosi educativa de Vallirana i fer un taller amb dinàmiques per a la formulació d’eixos, línies, objectius i accions del futur Pla Educatiu Local i Contra el Fracàs Escolar.

D’altra banda, la Regidoria d’Educació agraeix la participació a la pregunta que es va fer a la ciutadania a les xarxes socials sobre quins aspectes es podrien millorar de l’educació al municipi. Es van rebre 200 respostes, que es van tractar a la reunió i serviran per a fixar accions de futur.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem