cercador

ENQUESTA

Ha sortit al carrer el número 67 de la publicació municipal Viure Vallirana. La llegeixes?

  • Inici
  • Nova mostra de solidaritat amb la Recollida d’Aliments

Nova mostra de solidaritat amb la Recollida d’Aliments

L'alcaldessa Eva Martínez i el regidor de JxV Omar Rodríguez, amb una voluntàriaL'alcaldessa Eva Martínez i el regidor de JxV Omar Rodríguez, amb una voluntàriaampliar imatge [+]

Voluntaris de Creu Roja, Protecció Civil amb la regidora Raquel García i el regidor Òscar SuñéVoluntaris de Creu Roja, Protecció Civil amb la regidora Raquel García i el regidor Òscar Suñéampliar imatge [+]

ampliar imatge [+]

ampliar imatge [+]

ampliar imatge [+]

Èxit de la campanya del passat cap de setmana

10/10/2017. Sota l’organització de la Regidoria de Serveis Socials i la Taula de Cooperació Social i Treball amb Famílies en Risc, i amb la inestimable col·laboració de diferents voluntaris, entitats i diversos comerços locals, es va poder dur a terme amb un gran èxit la Campanya de Recollida Solidària d’Aliments de divendres i dissabte.

Durant els dos dies es van poder donar aliments en punts de recollida situats als supermercats locals que es van afegir a la campanya, aquests van ser Bon Àrea, Caprabo, Condis i Mercadona. Els aliments demanats eren oli, llet, cacau, xocolata, pasta, tonyina i llenties.

La Creu Roja va recollir els aliments que es destinaran a les famílies més necessitades del municipi. A part dels voluntaris sorgits de la ciutadania es va comptar també amb la col·laboració de Protecció Civil.

Pendent de fer-se el recompte final dels aliments recollits, inicialment es calcula que es poden arribar a les 2 tones d’aliments.

Durant la campanya, l’alcaldessa, així com diversos regidors i regidores tant de l’equip de govern com de l’oposició van col·laborar amb la recollida d’aliments.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem