cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Nova contractació dins el projecte My First Job

Nova contractació dins el projecte My First Job

S’encarregarà d’elaborar el protocol d’actuació per unes festes locals lliures d’agressions sexistes

11/7/2018. Una jove de Vallirana amb estudis d’Antropologia Social i Cultural ha estat contractada dins el projecte My First Job durant un mes.

La seva funció serà elaborar el Protocol de Prevenció i Actuació per una Festa Major lliure d’agressions sexistes, que comptarà amb recomanacions i pautes d’actuació perquè tots i totes gaudim de la Festa Major de Sant Mateu.

L’objectiu és sensibilitzar la ciutadania i oferir eines de detecció i actuació en el cas que es produeixi. D’altra banda, el protocol també inclou informació per a poder identificar aquests tipus d’agressions i estarà disponible en breu al web municipal perquè tothom el pugui consultar.

L’Ajuntament recorda que el projecte My First Job va adreçat a joves de fins a 30 anys, empadronats a Vallirana, que hagin finalitzat els estudis de grau superior i/o grau universitari. La finalitat de l’Ajuntament és incentivar-ne la seva inserció en el mercat laboral.

Les persones interessades hauran de presentar una sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), juntament amb el currículum actualitzat, fotocòpia del DNI/NIE i fotocòpia compulsada del títol, certificat acadèmic i/o pagament de les taxes del títol.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem