cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Nadal Musical amb l’Escola Municipal Aureli Vila

Nadal Musical amb l’Escola Municipal Aureli Vila

La setmana vinent concerts instrumentals i divendres 21 Concert de Nadal

04/12/2018. L’Escola Municipal de Música Aureli Vila la setmana vinent farà els concerts instrumentals dels seus alumnes i organitza per al divendres 21 de desembre el tradicional Concert de Nadal Memorial Aureli Vila que arriba a la 24a edició. Els concerts de l’escola es faran a l’auditori del centre, mentre que el Concert de Nadal serà a l’església de Sant Mateu.

Concerts instrumentals i solidaris

Els concerts instrumentals es faran totes les tardes de la setmana vinent a partir de les 17.30 h. També s’hi inclouran les actuacions dels grups corals i instrumentals de l’escola. Un any més l’escola destinarà les aportacions voluntàries del públic assistent a tots els concerts a la Marató de TV3. Els concerts són oberts a tothom.

Concert de Nadal

El 21 de desembre arribarà una nova edició del memorial Aureli Vila amb “La lumière de la parole” amb obres de G.F. Haendel, H. Purcell, J. PH. Rameau, J.S.Bach... a partir de les 20.45 h a l’Església Parroquial. HI intervindran: Esther Ribot (soprano) Adolf Gassol, Edurne Vila i Laia Ferrer (Violins), Joan Ignasi Ferrer (viola), Esther Vila (violoncel) i Guillermo Prats (contrabaix). El concert l’organitza la Regidoria de Cultura i l’Escola de Música amb entrada lliure per a tothom.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem