cercador

ENQUESTA

Els resultats de les eleccions municipals 2019 ¿t'han sorprés?

  • Inici
  • Les votacions dels Pressupostos Participatius registren una participació espectacular

Les votacions dels Pressupostos Participatius registren una participació espectacular

Queden encara 4 dies per votar

04/04/2019. Els Pressupostos Participatius 2019 estan registrant, quan encara resten 4 dies per poder votar, unes xifres de participació pel que fa a la votació que està superant totes les expectatives. En el 13è dia de votació s’ha arribat als 1.700 votants (13,7% del cens dels ciutadans i ciutadanes amb dret a vot) quan l’any passat només es portaven 173 votants, i tot el període de votació es va tancar amb 388 votants (3,17%).

Aquesta xifra és tot un record i supera en percentatge la participació en altres municipis on també s’ha apostat pels pressupostos participatius. Cal tenir en compte que les xifres obtingudes l’any passat ja eren les habituals de participació en aquests tipus de processos i en municipis de l’entorn on ja es pot considerar un gran èxit obtenir percentatges de votació entre el 4 i el 6%. Només el primer dia de votació d’enguany es van registrar 753 votants, la qual cosa ja superava els barems normals de participació, amb un 6,11%.

Actualment queden 4 dies per a finalitzar les votacions (comptant el dia d’avui), i per tant s’espera que aquesta dada encara s’incrementi i més tenint en compte que hi ha una mitjana 130 votants per dia, la qual cosa supera també amb escreix la mitjana de l’any passat, que va ser de 16 votants per dia.

Cal recordar que poden votar totes les persones empadronades a Vallirana a partir dels 16 anys i que es pot fer telemàticament a la plataforma https://www.civiciti.com/es/vallirana o presencialment a l’Ajuntament (amb suport dels tècnics municipals).

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem