cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Les Bassioles organitzarà la 1a Fira de Segona Mà

Les Bassioles organitzarà la 1a Fira de Segona Mà

Ja es poden fer les inscripcions per reservar un espai

16/05/2018. L’Associació de Veïns Les Bassioles organitzarà el 29 de juliol la 1a Fira de Segona Mà a l’Espai Cívic Les Bassioles, amb la finalitat de facilitar la venda d’aquells objectes que es tenen a casa i que no es fan servir i poden ser d’utilitat per a altres persones. L’organització ofereix la possibilitat a tota la ciutadania de Vallirana de reservar un espai per a la venda d’aquests productes. Les inscripcions són gratuïtes, ja estan obertes però són limitades.

Les sol·licituds s’atendran per rigorós ordre de recepció i inclouen un espai amb carpes, taula i cadira. Tanmateix, si algú té objectes dels que se’n vulgui desprendre però no vol exposar-los a la fira els pot donar a l’AAVV Les Bassioles.

Les inscripcions cal fer-les aportant el nom i cognoms de l’interessat, adreça, telèfon i correu electrònic. Els veïns i veïnes de les Bassioles ho poden comunicar mitjançant el grup de whatsapp de l’AAVV Bassioles i la resta de ciutadania de Vallirana per correu electrònic a aavvlesbassioles@gmail.com o aavvlesbassiolesactividades@gmail.com, i també per missatge privat al Facebook AAVV Les Bassioles

L’organització prepara per al dia de la Fira activitats infantils per a diferents edats i també activitats relacionades amb la pràctica de la petanca. Tanmateix s’habilitarà servei de bar.

Important: no es podran exposar aliments, animals ni productes envasats.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem