cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • L’Ajuntament presenta el projecte guanyador del concurs d’idees del carrer Major a la Unió de Botiguers

L’Ajuntament presenta el projecte guanyador del concurs d’idees del carrer Major a la Unió de Botiguers

L’acte es va celebrar dimarts, a la Sala de Plens

6/07/2018. La Regidoria de Serveis Territorials de l’Ajuntament de Vallirana va presentar el projecte guanyador en el concurs d’idees per reorganitzar el carrer Major a la Unió de Botiguers , en una reunió que es va celebrar dimarts a la Sala de Plens.

A la reunió van assistir-hi representants de la Unió de Botiguers de Vallirana, l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, els tècnics dels departaments de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Consum i dels Serveis Tècnics, i els regidors de l’Equip de Govern Nuria Ruiz, Òscar Suñé i Jordi Urrea.

Durant la sessió es va parlar del model de ciutat que es vol, tenir acabada la variant i de com afectarà la finalització de les obres al comerç local, i es van posar en comú accions per promoure la compra al municipi i millorar el carrer Major, inclús abans de la remodelació del futur carrer Major.

Finalment es va acordar que la Unió de botiguers de Vallirana farà un recull de propostes dels associats i les farà arribar a l’Ajuntament durant el mes de setembre, on es farà una segona trobada per analitzar aquestes propostes.


Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem