cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • L’accés al CAP remodelat

L’accés al CAP remodelat

Una millora en el trànsit de vehicles i pas de vianants

13/03/2018. Des de fa uns dies ja es pot passar pel carrer del Doctor Josep Piqué, que connecta els carrers de Miquel Batlle i de Joan Capri i que dona accés al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Vallirana, després de la reordenació que s’ha fet. Les obres s’han fet per facilitar-ne la circulació de vehicles, en els dos sentits, i també el pas de vianants. Amb aquesta reordenació també es millora l’accés a l’escola L’Olivera, ja que anteriorment no s’hi podia accedir des del carrer de Miquel Batlle perquè el pas estava restringit per l’accés al CAP.

Les obres han consistit a eixamplar la calçada per permetre el doble sentit de circulació i la construcció d’una rampa per a vianants a una banda del vial, eliminant les escales que hi havia. El seu cost ha estat de 60.134,19 €.

En aquesta zona també es va millorar, pel que fa als vianants, el pas soterrat que comunica amb el Parc de la Font del Rector, on s’hi va posar llum amb un sistema de tires de LED ubicades a l’interior d’una canonada d’acer. Amb aquesta millora s’incrementa el confort i la seguretat dels vianants.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem