cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • La tardor viscuda a la Talaia

La tardor viscuda a la Talaia

Teniu l’enllaç al vídeo elaborat per les docents del centre

05/12/2018. L’Escola Bressol La Talaia ha viscut aquesta tardor amb nombroses activitats l’octubre i el novembre relacionades amb l’estació perquè els infants vagin adquirint aprenentatges de forma globalitzada i vivencial. Amb l’observació i l’experimentació com a eines principals els nens i les nenes del centre han gaudit de les activitats preparades per les mestres. Propostes d’experimentació, plàstiques, musicals i de llenguatge.

S’ha treballat sobre els fruits de la tardor (castanyes, moniatos, magranes, carbasses...) perquè mitjançant els diferents sentits els infants en vagin descobrint les seves propietats. També han descobert com són les fulles i pinyes, les seves mides, colors, i fins i tot la sonoritat. Els més grans, a més a més, han fet panellets, tot coincidint amb la Castanyada. Una festa que van poder gaudir amb les seves famílies cantant, ballant i amb un berenar per a tothom.

La següent estació, l’hivern, amb el Nadal com a fet especial, també mereixerà tot un seguit d’activitats per així continuar amb l’aventura d’anar a l’escola.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem