cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • La Fira del Comerç, un èxit

La Fira del Comerç, un èxit

Fira del Comerç 2010Fira del Comerç 2010ampliar imatge [+]

Ambient Fira del ComerçAmbient Fira del Comerçampliar imatge [+]

Desfilada roba i pentinatsDesfilada roba i pentinatsampliar imatge [+]

En el context de la Festa Major de Sant Mateu, la Unió de Botiguers, amb la col•laboració de l’Ajuntament, va organitzar dissabte i diumenge la Fira del Comerç. Una iniciativa que ha estat un èxit.

Sota l’eslògan “De compres pel Parc Central”, aquest cap de setmana, en el context de la Festa Major de Sant Mateu, s’ha celebrat una nova edició de la Fira del Comerç. Una oportunitat per promocionar, fomentar i enfortir el comerç local, organitzada per la Unió de Botiguers amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vallirana, la Generalitat de Catalunya i Comerç de Catalunya.

L’objectiu, segons la dinamitzadora de la Unió de Botiguers, Montse Isern, ha estat apropar-se a la ciutadania, i mostrar la gran oferta comercial que hi ha al municipi, aprofitant l’afluència de gent als actes culturals de la Festa Major. Una iniciativa que ha tingut una bona resposta per part de comerciants i ciutadans, en un ambient molt participatiu.

Finalment, tant els visitants com els comerciants que van participar en la Fira van mostrar-se molt satisfets per la tasca realitzada, les ofertes promogudes, i els resultats obtinguts, destacant aquesta acció de dinamització com una experiència molt positiva i directa per promocionar el comerç local.Ja podeu veure un resum de la Fira del Comerç, a la Videoteca.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem