cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • La deixalleria no tancarà durant l’estiu

La deixalleria no tancarà durant l’estiu

Cal tenir present que es necessita la nova targeta per utilitzar la deixalleria

14/06/2019. Com ja ha succeït en els darrers anys, aquest estiu la Deixalleria Municipal no tancarà durant l’estiu i per tant romandrà oberta en el seu horari habitual per a la seva utilització. Un ús que només es pot fer si ja s’ha obtingut la nova targeta d’usuari.

Cal recordar que les targetes, on només hi consta un número associat a la referència cadastral, es poden seguir sol·licitant i que per fer-ho cal anar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l’edifici municipal (c/ Major, 329) i presentar el rebut de l’IBI per tal de verificar la referència cadastral. En cas de no poder demanar personalment la targeta es pot delegar en qualsevol persona sempre que aporti el rebut de l’IBI i faciliti el DNI, telèfon i correu electrònic del propietari.

Una de les millores que aporta aquesta targeta és que no cal guardar els tiquets comprovants de les aportacions fetes a la Deixalleria si es vol optar a les bonificacions en la taxa de recollida de residus ja que aquestes queden registrades i es poden consultar en aquest mateix web (adjuntem enllaç).

Us recordem l’horari de la Deixalleria Municipal:

De dimarts a dijous, de 16 a 19.45 h
Divendres i dissabte,
matins de 10 a 13.45 h,
tardes de 16 a 19.45 h
Diumenges, de 10 a 13.45 h

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem