cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Jornades Europees del Patrimoni 2018 a Vallirana

Jornades Europees del Patrimoni 2018 a Vallirana

Activitats per als dies 13 i 14 d’octubre

05/10/2018. Un any més Vallirana participa en la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni i, en concret, aquest 2018 ho farà amb un seguit d’activitats per als dies 13 i 14 d’octubre. En aquestes activitats s’hi inclou també el concert del Festival de Guitarra Clàssica del dissabte 13. La proposta es completa amb visites guiades al Centre d'Interpretació de l'Espeleologia i al Centre d'Interpretació del Patrimoni dels Molins Fariners de Can Batlle on es comptarà amb la presència del Drac Apocaleus.

Dissabte 13 a partir de les 18.30 h es pot visitar el Centre d'Interpretació de l'Espeleologia ubicat al Centre Excursionista de Vallirana (c/ Major, 402). Es tracta d’una mostra que destaca pels materials, panells fotogràfics i plafons informatius sobre l’espeleologia, el món subterrani, i les coves, i sobre la vinculació de Vallirana com a bressol de l’espeleologia catalana, on els visitants poden veure un vídeo sobre les coves i un altre sobre la gran tasca del Grup d’Espeleologia de l’Ordal del Centre Excursionista.

Dissabte 13 a les 20 h, a la Masia Molí de Can Batlle, es celebrarà el 2n concert del Festival de Guitarra Clàssica de Vallirana amb l’actuació del guitarrista Jordi Grau.

Diumenge 14 a les 11.30 h es podrà gaudir de la visita al Centre d'Interpretació del Patrimoni dels Molins Fariners de Can Batlle on es poden veure alguns dels elements originaris de la masia, com la cuina, la llar de foc, la pica, un cup de vi, la quadra, l’era, la bassa i el pati. També s’hi poden visitar, en la seva part museïtzada, dos molins fariners: un de rodet horitzontal del S. XV i un altre, del S. XIX mogut per una gran roda de calaixos de més de 10 m de diàmetre, única a la província de Barcelona i de les poques que queden en el territori català.

Diumenge, també a la Masia, però a partir de les 12 h, hi haurà l’espectacle de titelles “A, la Farina!” on es podrà conèixer la història d’un moliner que va perdre la farina per culpa de l’entremaliada Tramuntana, passant un reguitzell d’aventures per poder-la recuperar.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem